Trond Korsgård er død

UiS har mottatt det triste budskapet om at førsteamanuensis Trond Korsgård er død.

Korsgård var 51 år gammel. Han døde mandag 25. desember, etter kort tids sykdom.

Trond Korsgård var førsteamanuensis i dirigering ved Fakultet for utøvende kunstfag. Han var en sentral figur i dirigentmiljøet ved UiS og nøt stor anerkjennelse i Norge for sin musikk- og dirigentfaglige kompetanse. Han var en populær, ettertraktet og respektert dirigentpedagog.

Trond var en av frontfigurene i Dirigentuka, som arrangeres årlig ved UiS campus i Bjergsted. Han var også involvert i implementeringen av Digitale dirigentstudier og i utviklingen av Digitale skolekorpsstudier.

Trond etterlater seg kona Bjørg og døtrene Nora og Hedda. Våre tanker og vår medfølelse går til familien.
Begravelsen vil foregå i Horten.

Sist oppdatert av Lena Crosby Haug (27.12.2017)