UiS skal samarbeide med Lingnan University

Universitetet i Stavanger (UiS) v/Institutt for medie- og samfunnsfag (IMS) har inngått en intensjonsavtale med Lingnan University i Hong Kong.

– Vi er veldig fornøyde med å ha etablert et samarbeid med Lingnan University, etter å ha jobbet mot dette siden juni i år, sier Zafer Özgen, instituttleder ved Institutt for medie- og samfunnsfag.

Universitetene skal i første omgang samarbeide om student- og ansattutveksling, forskning og utvikling av studieprogram.

– Lingnan har utelukkende samfunnsvitenskapelige fag, noe vi ser på som svært verdifullt. Vi gleder oss til å utveksle kunnskap og kompetanse, og å utvikle oss sammen, sier Özgen.

Avtalen ble signert 27. november, da professor Joshua Mok Ka-ho fra Lingnan University besøkte UiS.

Les mer om Lingnan University.

Sist oppdatert av Live Kolstad Kvalsvik (15.12.2017)