Klar for noe ekstra?

UiS Pluss lanseres nå som en nysatsing for universitetets kurs, etter- og videreutdanningsvirksomhet.

– Vi ønsker å bygge opp Universitetet i Stavanger som en merkevare for etter- og videreutdanning (EVU). UiS Pluss skal stå for kvalitet og service, sier direktør for UiS Pluss, Marit Karlsen Brandal.
Markedet for kompetanseheving er stort, samtidig som kundene vet hva de vil ha. Universitetet i Stavanger har lenge vært aktør i dette markedet og kan skryte av å lage dynamiske løsninger for både offentlig virksomhet og næringslivet.
- Nå ønsker vi å bli enda bedre, sier Brandal.

Kunnskap avgjørende
UiS har med sine 730 vitenskapelig ansatte et godt grunnlag for kompetanseformidling og kunnskapsheving.
- Universitetet i Stavanger har bredde i tilbudet samtidig som nærheten til markedet er synlig. Univesitetets rolle som samfunnsaktør er viktig for at vi skal kunne gi et solid tilbud innenfor kurs og etter- og videreutdanning.

Satser friskt
Det er ingen liten jobb UiS Pluss har tatt på seg. Handlingsplanen er lagt, strategiene meislet ut, og nå er de klar for nye utfordringer.
- Arbeidet mot markedet er vesentlig for å lykkes, mener Brandal.
- Derfor satser vi sterkt på å vise igjen og være synlige på de arenaer som er viktige. Terskelen for å kontakte oss skal være lav, enten du nå ønsker kurs i avansert matematikk eller trenger en oppfriskning på businessengelsken.
Rollen som tilrettelegger og kontaktformidler er et viktig fokus for den nyopprettede enheten. I dag tilbys åpne kurs i mange forskjellige tema. Nivåene på kursene varierer fra mastergradsnivå til kurs i enkeltemner med og uten studiepoeng.
- Våre tilbud er i stor grad avhengig av hva kundene vil ha, forteller Brandal.
- Derfor tar vi gjerne mot henvendelser om hva du og din virksomhet trenger av kompetansepåfyll! Så ta gjerne kontakt, er oppfordringen.
Du finner mer om UiS Pluss på www.uis.no/pluss.

Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (04.12.2008)