Ny konferanse om offshore-teknologi på UiS

Torsdag og fredag ser en ny konferanse dagens lys. Over 40 forskere samles på UiS for å dele kunnskap om beregningsmetoder innenfor offshoreteknologi.

Konferansen har fått navnet COTech 2017. Formålet er å skape en arena for forskere, både fra akademia og næringsliv, innenfor offshorerelaterte fag. På den to dager lange konferansen skal over 40 forskere presentere sine forskningsresultater.

Over halvparten disse er internasjonale deltagere, og åtte inviterte eksperter skal holde keynote-tale fra sitt spesialfelt.

Forskergruppe

Konferansen blir arrangert av forskergruppen Beregningsmetoder i offshoreteknologi (Computational methods in offshore technology). Denne gruppen ble opprettet i 2015 og har status som Programområde for forskning på UiS.

Gruppen består av sju professorer, fire førsteamanuensiser, to professor II-er og fem doktorgradsstudenter og springer ut av Institutt for maskin, bygg og materialteknologi

Åpent for alle

Konferansen foregår i Kjølv Egelands hus E-102, torsdag 30. november og fredag 1. desember 2017. Alle interesserte er velkomne å delta.

Se konferansesidene på våre engelske nettsider for mer informasjon.

Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (28.11.2017)