Kakefest med flytende nitrogen

Masterprogrammet i Petroleum Geosciences Engineering var det første som nådde 100 i svarprosent i studiebarometeret. Som takk ble de overrasket med kake, flytende nitrogen og ballonger av Inge Christ og Marit Cecilie Farsund.

Studiebarometerundersøkelsen for alle våre 2. og 5. årsstudenter foregår fram til 14. november. Dette er den viktigste kanalen for studentene å si hva de mener om studiekvalitet og læringsmiljø ved studieprogrammene sine.

Som premier så inviterer UiS til fest på Tappetårnet for studentene ved det studieprogrammet med høyest antall svar og det med høyest svarprosent. I tillegg lover Marit Cecilie Farsund, institusjonsansvarlig for Studiebarometeret, flere overraskelser.

– Det har vært en formidabel innsats blant mange, og vi har ledertrøyen blant universitetene med 38 prosent deltagelse. Målet vårt er 55, så det gjelder å stå på videre! Jeg ber alle forelesere og ansatte som er i kontakt med studentene om å oppfordre studentene til deltakelse i Studiebarometeret.

Studiebarometerundersøkelsen foregår i perioden 24. oktober til 14. november.

Følg med på resultatene

Resultatene fra undersøkelsen offentliggjøres på www.studiebarometeret.no. Her kan vi sammenligne våre studieprogram med tilsvarende program ved andre universiteter og høyskoler i hele landet.

Følg med her for sanntidsrapporter - hvilket studieprogram leder?

Følg med her for sanntidsrapporter - hvilket universitet har så langt høyest deltakelse?

Foto: Kjell Stokke

Sist oppdatert av Mari Hult (06.11.2017)