Hvem vinner festen?

Det blir arrangert en FEST for studenter som deltar i Studiebarometeret.

Studenter ved to studieprogrammer blir invitert til festen:

• Det programmet med flest svarende

• Det programmet med høyest svarprosent

Følg med her for nåtidsrapporter - hvilket studieprogram leder?

I 2016 hadde UiS størst prosentvis deltakelse blant alle universitetene i landet, 49%.

• Klarer UiS å beholde tronen i 2017?

• Klarer UiS å nå 55% deltakelse i 2017?

Følg med her for nåtidsrapporter - hvilket universitet har så langt høyest deltakelse?

Status per 2. november:

For en innsats, studenter!

Studiebarometerundersøkelsen pågår i 3 uker, og nå er vi halvveis. UiS-studentene har gjort en formidabel innsats! UiS har nå «ledertrøyen» blant universitetene med 35% deltakelse. Fortsetter det slik når vi 70% innen 14. november!

Men som dere ser av figuren, så puster Norges miljø- og biovitenskapelige universitet og Nord universitet oss i nakken. Det gjelder å stå på!

Neste uke skal Læringsmiljøutvalget og Utdanningsutvalget behandle sak om oppfølging av Studiebarometeret 2016 og hvilke tiltak som er iverksatt. Her er det mange bra tiltak! Mer informasjon i neste uke. Følg med!

Sist oppdatert av Siri Jeanette Pedersen (02.11.2017)