Sak 10 000 lagt inn i ePhorte

Atter en gang var det Dennis Aske (FReS) som sikret seg et ”milepælsnummer”, denne gang med ePhorte-sak 10 000 (totalt årene 2007 og 2008).

Dennis har tidligere kapret sak 5 000 (2007) i ePhorte, og ble den gang overrakt blomster, UiS-slips og spesiallaget ePhorte-t-skjorte. Premien denne gang var ”spillet” tankenøtter. Tankenøtter gikk også til Elisabeth Enoksen (Det samfunnsvitenskapelige fakultet) for ePhorte sak 4000 i 2008 og til Sidsel Vestrheim (Det humanistiske fakultet) for hoveddokumentnummer 30 000. Alle tre har saksbehandlet flere hundre saker i ePhorte.

ePhorte er nå UiS største database for informasjon, tilhørende UiS. Systemet gir mulighet for rask gjenfinning av informasjon. Det er ved gjenfinning systemet vil ha sin største nytteverdi.
Veien videre:

Det arbeides nå med kvalitetssikring. Det innebærer sjekk av dataene som er lagt inn, sikre at sakene er komplette og sikre at alle arkivverdige dokumenter ved universitet blir lagt inn i systemet.

ePhorte er oppgradert til ny versjon, videre er Feide er tatt i bruk. Prosjektet har høy fokus på opplæring. Det holdes kurs i bruk av ePhorte og kurs i offentlig forvaltning i denne sammenhengen. Det arbeides også med et IKT opplegg knyttet til Kurs i offentlig forvaltning og bruk av ePhorte. Vi tar gjerne imot innspill på aktuelle opplæringsbehov i ePhorte.

Mer informasjon:
ePhorte ny versjon

eNorge 2009 - regjeringen.no

Sist oppdatert av (03.11.2008)