Temakurs i Canvas: Grupper, oppgaver og moduler

UiS-IKT Kurs & Kompetanse holder nå spesialisert temakurs om Canvas grupper, oppgaver og moduler. Kurset gjennomføres enten som webinar eller i vanlig klasserom. I tillegg har vi fortsatt det grunnleggende kurset Fra Itslearning til Canvas. Sjekk ut kommende datoer i oktober, november og desember.

Grunnkurs: Fra Itslearning til Canvas

Canvas har nå erstattet Itslearning som læringsplattform ved UiS. Vi har skreddersydd et kurs for at du skal komme i gang så enkelt som mulig i oppbygging av emnene dine.

Kursene under avholdes på rom S-104 KK Hus:

• 16. november: 9-11
  • 7. desember: 9-11

Meld deg på kurs i Canvas ved å sende oss en e-post uis-ikt@uis.no - Husk å spesifisere hvilket kurs (dato og klokkeslett) du ønsker å delta på!

Temakurs: Canvas grupper, oppgaver og moduler

(Webinar eller klasseromsundervisning)

Agenda:

• Hvordan sette opp grupper
  • Hvordan tildele oppgaver til studenter
  • Hvordan strukturere emner ved hjelp av moduler

Klasseromsundervisning

Tidspunkt kl: 13:30-15:30 - Kursrom KK-S104

Webinar

Tidspunkt kl: 14:30-15:30 - Du kan sitte hvor som helst på din PC, smarttelefon eller tablet - kurset skjer via webinar. Du vil få tilsendt en lenke til webinaret på e-post.

Sist oppdatert av Kathrine Jølle Wathne (11.10.2017)