Ny prodekan for forskning på Handelshøgskolen ved UiS

Ola Kvaløy er oppnevnt som prodekan for forskning på Handelshøgskolen ved UiS fra 1. august 2017.

Ola Kvaløy er professor i økonomi på Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger, og har vært ansatt ved UiS siden 2003. Han har hovedfag i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Bergen og doktorgrad fra Norges Handelshøyskole. Han har ledet flere større forskningsprosjekter og publisert en rekke vitenskapelige artikler på tema knyttet til insentiver, økonomisk adferd og økonomisk organisering. Kvaløy er en aktiv forskningsformidler og fast spaltist i Dagens Næringsliv.

En uttalelse:

Jeg gleder meg til å ta fatt som prodekan for forskning ved det nye fakultetet. Handelshøgskolen ved UiS har et vitalt og spennende forskningsmiljø. Jeg vil bidra til å fortsette det gode arbeidet med å bygge en åpen og inkluderende forskningskultur.  HHUiS sin forskning skal være nyttig og relevant for et arbeids- og næringsliv i rask endring, men enda viktigere: bidra til nye erkjennelser om hvordan verden henger sammen. Vi skal ha høye ambisjoner og god takhøyde for originale ideer.

Sist oppdatert av Egil C. Svela (22.08.2017)