TV-aksjonen "Blå Kors" trenger bøssebærere i Stavanger

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 19. oktober. Inntekten fra årets TV-aksjon går til Blå Kors og skal hjelpe barn og unge som lider under voksnes rusmisbruk.

- Legg søndagsturen til din egen bydel. Vi trenger deg, sier byaksjonsleder Inger Lise Dahl.

Hun oppfordrer alle til å møte opp i bydelene den 19. oktober kl. 14.45. Interesserte kan også ta kontakt med de ansvarlige for hver bydel. Her finner du bydelsoversikt

Midlene fra TV-aksjonen skal gå til en rekke ulike prosjekter i Norge rettet mot barn og unge som er rammet av voksnes rusmisbruk. Aksjonen skal også bidra til at barn utenfor Norges grenser får hjelp gjennom prosjekter, blant annet i Ukraina, Brasil, India og Lesotho. Dette er land hvor rusproblemer forverrer en allerede vanskelig hverdag for mange.

Et viktig mål er å skape større åpenhet og bevissthet om rusmisbruk slik at flere barn får hjelp.

Du kan lese mer om tv-aksjonen på www.blakors.no.

Kontaktperson for TV-aksjonen i Stavanger er Inger Lise Dahl, 51 50 71 31

Sist oppdatert av (13.10.2008)