Seminar om Statfjord A-lekkasjen

Oljelekkasjen på Statfjord A i mai er ett av innslagene på lunsjseminaret til Senter for industriell teknologi og driftsledelse tirsdag 21. oktober på Universitetet i Stavanger.

Det er granskningsleder Arild Førland, StatoilHydro som holder innlegget: Oljelekkasjen på Statfjord A – direkte og bakenforliggende årsaker.

Seminaret finner sted tirsdag 21. oktober i rom E-162 i Kjølv Egelands hus kl. 11.30-13.00.

Seminaret arrangeres i samarbeid med StatoilHydro.

Avgift: Gratis for partnere i Senter for industriell teknologi og driftsledelse, UiS-ansatte og studenter.  Andre: NOK 500.-

Påmelding: Innen 17.10.08 til  eller tlf. 51832169/90911102

Seminaret er begrenset til 30 personer fra industrien og10 studenter. Enkel lunsj blir servert. Seminaret inngår i en serie månedlige seminarer som blir arrangert på UiS eller hos senterets partnere.

De faglige foredragene er av granskningsleder Arild Førland fra konsernrevisjonen i StatoilHydro, og prosjektleder Espen Ruud fra avdeling for Drift-, Vedlikehold og Modifikasjoner i StatoilHydro.

Arild Førland tar for seg oljelekkasjen i utstyrsskaftet på Statfjord A og kommer inn på de direkte- og bakenforliggende årsaker til lekkasjen.

Espen Ruud vil snakke om noen av de erfaringene de har fra et omfattende forbedringsprogram innenfor vedlikeholds- og regularitetsstyring.

11:30: Velkommen – introduksjon, JP Liyanage, CIAM.

11:35: Enkel lunch.

11:35: "Oljelekkasjen på Statfjord A" - direkte og bakenforliggende årsaker ved granskningsleder Arild Førland, StatoilHydro.

12:05: Prosjekt "Forbedret vedlikeholds- og regularitetsstyring" - bakgrunn, gjennomføring og erfaringer v/prosjektleder Espen Ruud, StatoilHydro

12:35: Diskusjon og oppsummering v/JP Liyanage, CIAM

Spørsmål om arrangementet kan stilles til CIAM/v Kristian Aareskjold,

eller på telefon: 51 83 21 69.

Sist oppdatert av Egil Rugland (02.10.2008)