Nyhetsbrev fra UiS

I dag lanserer UiS et nyhetsbrev som går ut til eksterne målgrupper, samt alle ansatte. Nyhetsbrevet inneholder de viktigste nyhetene fra universitetet.

Det blir også mulig for studenter og alle andre interesserte å abonnere på nyhetsbrevet, som skal komme ut hver 14. dag.

Det er Strategi- og kommunikasjonsavdelingen som har utviklet nyhetsbrevet i samarbeid med IT-avdelingen, med noe ekstern hjelp fra konsulentselskapet Olavstoppen.

Den tekniske løsningen leveres av MailChimp, som er et brukervennlig verktøy for nyhetsbrev som sendes ut med e-post.

– Vi håper våre ansatte vil synes det er kjekt å få de viktigste UiS-nyhetene rett inn i innboksen én gang hver 14. dag, sier Karen Anne Okstad i Strategi- og kommunikasjonsavdelingen.

Synliggjøre UiS

Målet med nyhetsbrevet er å øke kjennskapen til UiS i regionen vår.

– Det er mange i næringslivet og i offentlig sektor som har etterspurt et nyhetsbrev fra oss. Nå svarer vi på behovet. Vi vet at nyhetsbrev er en effektiv måte å nå ut på. Dette vil kunne trekke flere lesere inn på våre nettsider, sier Okstad.

Nyhetene som daglig produseres på universitetets nettsider speiler det som skjer på UiS. Blant annet vil nyhetsbrevet inneholde nytt om forskning og utvikling – og nytt om nyskaping og entreprenørskap som springer ut fra UiS.