Rammeavtale for bøker til UiS-ansatte – Biblioteksentralen SA

UiS har inngått en toårig rammeavtale med Biblioteksentralen SA for bøker til UiS-ansatte. Ansatte ved UiS får 20 % rabatt av listepris ved bruk av rammeavtalen, både på norsk og utenlandsk litteratur. Avtalen gjelder fra 1. januar 2017 til 31. desember 2018, med opsjon på ett, samt ett års forlengelse.

Avtalen er forpliktende, og leverandøren skal benyttes for alle innkjøp av norsk og utenlandsk litteratur. Alle bestillinger hos valgt leverandør skal gjøres via bestillingssystemet Basware PM. Nettbutikken vil være tilgjengelig for alle ansatte ved UiS enten gjennom Feide-pålogging til systemet direkte eller ved å kontakte enhetens bestiller for bistand. For å få opp rabatterte priser må man logge inn via Basware PM.  Nettbutikken inneholder omfattende produktinformasjon, som andre utgaver av samme tittel, bøker i samme serie, andre bøker av samme forfatter, lagerstatus/leveringstid, din pris, søkemuligheter m.m.

Leveringstiden for norske lagerførte bøker er 1-3 virkedager etter mottatt ordre. For norske bøker som må bestilles av underleverandør, varierer leveringstiden fra 1-3 uker (maks 30 virkedager). Engelske bøker fra kurante utenlandske forlag kan sendes innen 5 -10 virkedager etter mottatt ordre. Fra andre utenlandske underleverandører må det påregnes noe lenger tid.

Bestilte bøker blir levert til de ulike fakulteter, institutter og enheter ved UiS.

​Den «daglige» kontakten med Biblioteksentralen SA skal gå gjennom BS Kundeservice, ved Kundeserviceleder Hanne Abrahamsen, kundeservice@bibsent.no, tlf. 22083900.  Kontaktperson hos Biblioteksentralen for selve avtalen er Toril Andersen, toa@bibsent.no tlf. 22083427.

Enhet for anskaffelser

Sist oppdatert av Åse Ormøy (12.01.2017)