Informasjonsmøte FORNY StudENT

Informasjonsmøte om NFRs støtteordning til masterstudenter Fredag 20. januar kl. 11:00 - 12:00. NFR og UiS informerer interesserte studenter og ansatte om Regjeringens støtteordning til studententreprenørskap.

Informasjonsmøte holdes på Handelshøgskolen ved UiS i Elise Ottesen-Jensens hus, i møterom EOJ-277

Høsten 2016 fikk tidligere UiS-studenter tildelt millionstøtte gjennom Forskningsrådets (NFR) FORNY StudENT-ordning for å utvikle en fjernstyrt brannslukkingsrobot.

Interesserte vil få nærmere informasjon om programmet og støtteordningen..

KVS technologies vil fortelle om sitt prosjekt på informasjonsmøtet.

FORNY StudENT retter seg mot masterstudenter i siste studiefase og nylig utdannede masterkandidater som har en god kunnskapsbasert idé med forretningspotensial. Midlene skal brukes til å jobbe med realisering av ideen som et fulltidsprosjekt etter avlagt mastergradseksamen.

Les: Millionstøtte til tidligere UiS-studenter

Les: Informasjon om StudENT og søknadsprosessen

Program

• Velkommen – Tatiana Iakovleva, professor ved Senter for entreprenørskap ved Handelshøgskolen ved UiS (HHUiS)