Terrorekspert åpner høsten i Vitenskapsakademiet

Professor Gunnar Heinsohn fra Bremen-universitetet holder foredrag i Vitenskapsakademiet, tirsdag 2. september kl. 19.00. Se høstprogrammet for Vitenskapsakademiet.

Professor Gunnar Heinsohns er en ettertraktet foredragsholder i USA og Europa innen temaet terrorisme. Han tar et stopp i Stavanger på vei til Washington for å holder foredraget  ”Ancient holy books or angry young men. Terrorism yesterday and tomorrow”.

Vitenskapsakademiets møter finner sted på Arkeologisk museum.

Vitenskapsakademiets program for høsten 2008
Tirsdag 2.september kl. 19.00:
Professor Gunnar Heinsohn, Bremen Universität: ” Ancient holy books or angry young men.
Terrorism yesterday and tomorrow”

Torsdag 25. September kl. 19.00. Fellesmøte med NTVA:
Adm.direktør Paul Chaffey, Abelia: ”Hvordan sikre Norge som kunnskapsnasjon”

Tirsdag 7.okotober kl. 19.00
Professor Bjørn Kvalsvik Nicolaysen: ”Humaniora som utfordring ved det moderne universitet”

Torsdag 23. oktober kl. 19.00: Fellesmøte med NTVA.
Adm.direktør Anna Aabø, IRIS: ”Veien videre for Rogaland som kunnskapsregion.”
Kommentar: adm.direktør Helge Bergslien, Norconserv og rektor Aslaug Mikkelsen, UiS

Tirsdag 2. desember kl. 16.00 (!):
Professor Jan Fridthjof Bernt (UiB): ”Forskningens frihet og ansvar ved våre universiteter”

Torsdag 11. desember: kl. 16.00 –18.00: ViS & Forum for historie, kultur og samfunn:
Professorene Roald Berg (UiS), Knut Einar Eriksen (UiO/Arbeiderbevegelsens arkiv) og Ola Mestad (UiO): ” Selvstendig og beskyttet. Det stormaktsgaranterte Norge fra Krim-krigen til NATO.” Bokpresentasjon.

Kl. 19.00: Festlig samvær ved et julebord for ViS og samarbeidspartnere Påmelding hos styresekretær Runar Bøe

Sist oppdatert av (01.09.2008)