«Universitetets julekonsert 2016» – en gave til byen!

Institutt for musikk og dans har i år en gave vi ønsker å dele med Stavangers befolkning. Vi inviterer derfor hele byen til gratis julekonsert. Velkommen til en kveld med dans, jazz, klassisk julemusikk og allsang.

Fredag 16. desember kl. 19.30 inviterer UiS Institutt for musikk og dans til «Universitetets julekonsert 2016» i St. Petri kirke. Instituttet ønsker å vise frem bredden i sin virksomhet og involverer alle fagseksjoner i en konsert som garantert vil sette publikum i den rette julestemningen. Kveldens program består av spesialkoreografert dans av Rui Lopes Graça for Bjergsted danseensemble og strykeorkesteret 1B1, utdrag fra Chopins klaverkonsert nr. 1 med solist Zicheng Huang, «Swinging Christmas» med Bjergsted jazzensemble, utdrag fra Nøtteknekkeren av Tsjajkovskij, Hallelujakoret fra Händels Messias med sangere fra instituttet og Stavanger katedralskole MDD, allsang og mye mer. Ta med venner og kjente og gled dere over universitetets førjulsgave til byens befolkning. Gratis adgang.

Sist oppdatert av Lena Crosby Haug (06.12.2016)