Fest for journaliststudenter

Andreårsstudentene på journalistikk ble belønnet med gratis fest på Tappetårnet for sin deltagelse i Studiebarometeret.

Studiebarometeret er en årlig undersøkelse som måler andre- og femteårsstudentenes tilfredshet med studiekvalitet og læringsmiljø. Resultatene blir brukt for å videreutvikle og forbedre studiekvalitet og læringsmiljø på UiS. I år fikk UiS en svarprosent på 47,7prosent.

På forhånd var det lovet en fest på Tappetårnet til programmet med høyest deltagelse. Det ble journalistikk med svarprosent på 100.

Studenter og faglærer kom til dekket langbord, og ble vartet opp med mat og drikke på Tappetårnet forrige fredag. Rektor Marit Boyesen, universitetsdirektør John B. Møst og Jørgen Sjøberg fra StOr holdt tale og takket studentene for innsatsen. Utpå kvelden var det quiz med premier.

Utdanningsdirektør Veslemøy Hagen synes festen er fin måte å gjøre stas på studieprogrammet med høyest deltagelse. Hun lover gratis fest neste år også, og oppfordrer alle til å svare da.

Sist oppdatert av Karoline Reilstad (01.12.2016)