Ambassadør om det amerikanske valget 2008

For fjerde gang kommer USA-ambassadøren Benson K. Whitney på besøk til UiS (2. september). Denne gangen for å snakke om det nært forestående amerikanske valget.

Spenningen er stor foran høsten presidentvalg. Ikke bare i USA, men også i Europa, Norge og Stavanger. Derfor er den amerikanske ambassadøren i Norge, Benson K. Whitney, invitert til UiS for å dele sine kunnskaper og erfaringer om valget i USA.

Studenter og ansatte ved UiS er invitert til å delta på møtet sammen med politikere og folk fra næringslivet. Møtet finner sted tirsdag 2. september kl. 16.00–18.00 i møterom Ø-130 i Arne Rettedals hus.

Synspunkter på det amerikanske valget?

Benson K. Whitney er en dyktig og inspirerende foredragholder. Han vil også gjerne ha synspunkter på hva omverdenen vil oppleve av endringer om det blir en demokrat eller en ny republikaner som får plassen i Det Hvite Hus. Så har du noe på hjertet om valget i USA, kan dette være anledningen.

Besøket er et samarbeid mellom Universitetet i Stavanger, American Chamber of Commerce, ExxonMobil og Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

Lett bevertning. Meld deg på møtet her.

Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (20.08.2008)

Benson K. Whitney er en dyktig og inspirerende foredragsholder med store kunnskaper om det amerikanske valget. Nå kommer han til UiS for å dele sine tanker om den nært forestående begivenheten.

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER