Bånn gass og full dans på Engasjertdagen

– Det er rett og slett ikke plass til flere her i dag. Tenk, vi har fylt opp hele Tjodhallen med engasjement!, sier Andre Larsen, prosjektleder for årets Engasjertuke. UiSi dans tok likesåkjekt dansen ut på campus.

Linjeforeninger, studentorganisasjoner og bedrifter på stand kjempet om oppmerksomheten til hundrevis av nysgjerrige studenter på Engasjertdagen.

– Med engasjement får du større balanse i studenthverdagen din. Du får venner for livet og får faglig utbytte på samme tid, sier Larsen.

Resten av uken vil linjeforeninger og studentorganisasjoner stille med arrangementer for å vise hvem de er og ikke minst for å rekruttere nye medlemmer.

– Engasjertdagen viser fram hva engasjertmiljøet har å by på. De fleste organisasjoner inviterer til informasjonsmøter i denne uken, er du smart så går du på flere av dem, oppfordrer Larsen.

Du finner oversikt over flere arrangementer i Engasjertuken i vår studentkalender.

Foto: Asbjørn Jensen
Tekst: Siri Pedersen

Sist oppdatert av Siri Jeanette Pedersen (06.09.2016)