Digitale løsninger i din undervisning - halvdagsseminar

Vet du hvilke muligheter du har til å heve din kompetanse, i tillegg til å få hjelp til å produsere digitale læringsressurser her på UiS? UNIPED, IT, Universitetsbiblioteket og NETTOP-UIS inviterer til digitale halvdagsseminarer på alle fakultetene. Først ut er SV-fakultetet tirsdag 19. april.

Er du nysgjerrig, har en idé eller trenger noen å tenke høyt med?

Studentaktiv læring og moderne undervisningsformer er et av de fire institusjonelle tiltakene som skal prioriteres i perioden 2013–2017 ifølge Tverrgående handlingsplan for Universitetet i Stavanger 2013–2017 (UiS Veikart 2015 – 2017).

UNIPED, IT, Universitetsbiblioteket og NETTOP-UIS arrangerer et halvdagsseminar på alle fakultetene som et av flere tiltak for å realisere dette målet.

Datoene for seminarene som er satt opp er:

• For ansatte ved SV-fakultetet: tirsdag 19. april kl. 12.30 – 15.00, KA U-139

• For ansatte ved HUM-fakultetet: tirsdag 26. april kl. 12.30 – 15.00, AR G-101

Det blir satt opp et eget seminar på TekNat til høsten, men seminarene er i utgangspunktet åpne for alle interesserte - også studenter.

12.30-13.30: UNIPED, IT, Universitetsbiblioteket og NETTOP-UIS innleder kort om hvem de og er og hva de kan bistå med av digitale løsninger til din undervisning.

13.30-15.00: Mulighet for en uformell prat om din idé eller dine spørsmål, i tillegg til å få demonstrert verktøy og løsninger som du måtte være interessert i.

• Er du ute etter tips om videreforedling av dine kunnskaper om bruk av itslearning, digital eksamen, plagiatkontroll?

• Er du usikker på hva du kan bruke Office 365 til? One Note Class Notebook?

• Tenker du på å starte med videoforelesninger, lage et e-kompendie, en app, en film mm?

• Ønsker du en oversikt over hvilken digital informasjon Universitetsbiblioteket har tilgjengelig for deg og dine studenter, eller hvordan du laster ned en e-bok?

Velkommen til den uformelle drøsen, som kanskje kan bli til noe mer?

Hilsen UNIPED, IT, Universitetsbiblioteket og NETTOP-UIS

Sist oppdatert av Helene Gram (15.04.2016)