Åpent fagseminar: Hvordan få flere gründere i Norge?

Senter for Innovasjonsforskning invitere alle interessert til åpent fagseminar fredag 15 april med professor Lars Kolvereid fra Universitet i Nord.

Tid: Fredag 15 april, kl 12:15 - 13:30
Sted: Handelshøgskolen ved UiS, Elise Ottesen-Jensens hus, rom EOJ-276/277

Foredragsholder er Professor Lars Kolvereid fra Universitet i Nord, som har bred erfaring innen forskningsfeltet entreprenørskap. Professor Kolvereid har også vært leder av Norsk Global Entreprenørskap Monitor (http://gemconsortium.org) de siste 15 årene.

Lysten til å bli selvstendig næringsdrivende i Norge er lav. En stor del av de som er selvstendige næringsdrivende oppgir at de heller ville vært ansatt et sted. Få har intensjoner om å starte bedrifter, og enda ferre forsøker å starte bedrifter. De fleste nyetableringene vi får til i Norge viser seg også å ikke ha særlig stort vekstpotensiale. Vi må gjøre det mer attraktivt å være selvstendig næringsdrivende i Norge.

Sist oppdatert av Egil C. Svela (12.04.2016)