Fortsatt mulig å melde seg på «Danning og utdanning»

Den nasjonale konferansen «Danning og utdanning – Mellom klassiske idealer og krav om ytre relevans» arrangeres ved UiS mandag 2. - 4. mai 2016. Prisen for ansatte er 2500 kroner og fristen for å melde seg på uten paper er 1. mars.

Konferansen «Danning og utdanning» blir arrangert i tidsperioden mandag 2. til onsdag 4. mai 2016. Dette er en nasjonal nettverkskonferanse i universitet- og høyskolepedagogikk som handler om vilkår for undervisning i høyere utdanning i dag og kritiske og klassiske perspektiver på undervisning og læring.

Om konferansen
Flere vitenskapelige publikasjoner de siste årene viser vårtegn på at kritiske og klassiske danningsperspektiver på undervisning og læring igjen løftes frem. Denne konferansen gjør også det. Konferansens første dag legger hovedvekt på et makronivå, der nasjonale og internasjonale utdanningstrender løftes frem.

Andre dag av konferansen vil rette fokus på forhold rundt teori og praksis, pedagogikk og didaktikk. Konferansens siste dag vil vektlegge vilkår for og sammenhenger mellom undervisning og læring i høyere utdanning.

Påmelding og pris
Fristen for å melde seg på med paper har gått ut, men det er fremdeles mulig å melde seg på uten paper. For ansatte ved Universitetet i Stavanger (UiS) koster det 2500 kroner å melde seg på.

Har du lyst å vite mer om konferansen, kan du lese mer på konferansens nettside. Du kan også kontakte Kjetil Kiil Halvorsen dersom du lurer på noe angående konferansen. Følge denne lenken for å melde deg på.

Sist oppdatert av Maria Gilje Strand (15.01.2016)