Nye styremedlemmer på UiS

Eimund Nygaard, Janne Johnsen, Eskild Holm Nielsen og Siri Espedal Kindem er de eksterne medlemmene som skal sitte i UiS-styret fra 1. januar 2016. Dette fikk UiS melding om fra Kunnskapsdepartementet i dag.

Nygaard er konsernsjef i Lyse, Johnsen er gruppeleder for Høyre i Rogaland fylkeskommune, Holm Nielsen er dekan ved Aalborg universitet og Espedal Kindem er direktør i Statoil.

Varamedlemmer for de eksterne blir avtroppende SSO-direktør Trude Marit Risnes og forskningssjef Stein Tore Nilsen ved SUS. Styret har funksjonstid fram til 31. juli 2019.

UiS-styret vil for øvrig bestå av:

• Rektor Marit Boyesen, UiS (leder)
  • Prorektor Dag Husebø, UiS (nestleder)
  • Førsteamanuensis Svein Tuastad, representant for de vitenskapelig ansatte
  • Seniorrådgiver Fredrik Skår, representant for de teknisk/administrativ ansatte
  • Stipendiat Sanne Lorentzen, representant for de midlertidig ansatte (valgt til 31.7.17.)
  • Amund Thomassen, studentrepresentant
  • Antonia Kvalsvik, studentrepresentant

Studentrepresentantene er valgt fram til 31.7.16.

Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (18.12.2015)