Erasmus+ informasjonsmøte: Strategiske partnerskap

Lyst til å lære mer om finansieringsmuligheter til prosjekter for utvikling av innovative læringsformer, analyser og samarbeid med arbeidsliv? Internasjonalt kontor arrangerer informasjonsmøte om Erasmus+ Strategiske partnerskap 25. november.

Erasmus+ Strategiske partnerskap er samarbeidstiltak som gir fagmiljøer anledning til å utvikle læringsressurser, moduler, nettverk og arenaer for utveksling av god praksis innen alle akademiske felt. I infomøtet vil du bli kjent med tiltaket som samarbeidsform, søknadsprosessen, og høre erfaringer fra prosjektledere og ansvarlige for prosjektøkonomi.

Tid: 12:15-14:00
Sted: Arne Rettedals hus, G-101

Program:
12:15 – 12:40:    Innledning v/Trym N. Holbek. Hva er strategiske partnerskap, oversikt over tiltaket, Erasmus+ prioriteringer, søknad.

12:40 – 13:00:    DIMEANE-prosjektet v/Brynjar Foss, Institutt for helsefag, SV-fakultetet. Erfaringer med koordinering av et Erasmus+ strategisk partnerskap

13:00 – 13:10:    Kort pause

13:10 – 13:30:    TODDLER WELLBEING-prosjektet ved /Monika Röthle, Institutt for barnehagelærerutdanning, HUM-fakultetet. Erfaringer som partner i et UK-ledet strategisk partnerskap.

13:30 – 13:50:    Prosjektøkonomi v/Irene Seglem, prosjektgruppen ved Avdeling for økonomi- og virksomhetsstyring, UiS. Erfaringer med prosjektstyring, økonomiske forhold og arbeidsdeling/roller.

13:50 – 14:00:    Oppsummering/avslutning /Trym N. Holbek

Målgruppe: Alle ansatte, særskilt de med interesse for utdanningssamarbeid i Europa med vekt på utvikling av læringsressurser, blended learning og innovative prosjekter.

Påmelding her frem til arrangementsdagen

Sist oppdatert av Mona Heimdal (25.11.2015)