Nye professorer ved UiS

Trygve Eftestøl får opprykk til professor. Daniel Karunakaran og Jan Erik Vinnem ansettes som professor II.

Trygve Eftestøl er tildelt personlig opprykk til professor i informasjonsteknologi ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet. Han avla M.sc.-eksamen i elektronikk og datateknikk ved Høgskolen i Stavanger i 1994, og han fikk sin dr.ing.-grad ved Institutt for elektronikk og databehandling ved NTNU i 2000. Efestøl er i dag førsteamanuensis ved UiS, en stilling han har hatt siden 2000.

Daniel Karunakaran er tilsatt som professor II i marin teknologi ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet fra 1. mai 2008. Karunakaran tok doktorgraden ved NTNU i 1993.

Jan Erik Vinnem er tilsatt som professor II i risikostyring ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet fra 1. juli 2008. Vinnem har vært tilsatt ved Institutt for industriell økonomi, risikostyring og planlegging ved UiS (HiS) siden 1999, og har siden 2005 vært professor ved universitetet.

Sist oppdatert av (17.04.2008)

Bilde av Trygve Eftestøl
Trygve Eftestøl