Ny dekan ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet

Ole Ringdal er ansatt som dekan ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet.

Det var på styremøtet ved UiS 9. juni, 2011 at Ole Ringdal ble ansatt i åremålsstilling som dekan for en periode på fire år.

Ringdal tok sin doktorgrad (Dr.Scient) i biologisk kjemi ved Universitetet i Bergen i 1985. Han har matematisk-naturvitenskapelig embetseksamen med hovedfag i ernæringsbiologi fra samme institusjon.

Ringdal er nå inne i sin andre åremålsperiode som dekan ved Avdeling for teknologiske fag ved Høgskolen i Telemark. I perioden 1992 til 2005 var han ansatt ved Norsk Hydro, blant annet som seniorforsker, prosjektleder og laboratorieleder. Han var seniorforsker ved IRIS (International Research Institute of Stavanger) og høgskoledosent II i teknisk miljøvern/bioteknologi ved UiS, da Høgskolesenteret i Rogaland, fra 1991 til 1992. I perioden 1987 til 1991 var han forsker, prosjektleder og avdelingsleder ved Norconserv. Han har også vært biolog ved Noratec og stipendiat ved UiB.

Sist oppdatert av (10.06.2011)

Ole Ringdal
Ole Ringdal er ansatt i fireårig åremålsstilling som dekan ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet ved UiS. Foto: Høgskolen i Telemark