Ny instituttleder for medie-, kultur- og samfunnsfag

Zafer Özgen ble i styremøte 28. april ansatt i åremålsstilling som instituttleder ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet, Institutt for medie-, kultur- og samfunnsfag fra 1.8.2016

Özgen er i dag prodekan for utdanning ved Universitetet i Tromsø, Det kunstfaglige fakultet. Han har også erfaring som instituttleder ved universitetets Musikkonservatorium.

Før han flyttet til Tromsø var Özgen i flere år ansatt i deltidsstilling som førsteamanuensis/universitetslektor i musikk ved UiS Institutt for musikk og dans, gitarlærer ved Stavanger kulturskole og lektor i musikk ved Stavanger katedralskole.

Özgen har bred faglig bakgrunn med doktorgrad i musikkvitenskap, mastergrad i filosofi og bachelorgrad i industriell design.

Sist oppdatert av May Merete Tjessem Opdal (29.04.2016)

Zafer Özgen
Zafer Özgen Fotograf: Lars Åke Andersen UiT