• Langhus på Jernaldergården

En million kroner til Jernaldergården

(30.05.2017) Langhusene på Jernaldergården trenger opprusting. Nå har Sparebankstiftelsen SR-Bank gitt 1 million kroner til rehabilitering av det lengste av de tre husene på gården.

• Styrerom ved UiS

UiS positive til forskningsinstitutt-fusjon i Sør-Vest

(12.05.2017) I et ekstraordinært styremøte ved UiS torsdag 11. mai var aksjonæravtale og eierforhold i det framtidige sammenslåtte forskningsinstituttet for Sør-Vestlandet (SVI) til behandling.

• Torbjørn Røe Isaksen

Inga løyvingar til UiS i revidert nasjonalbudsjett

(11.05.2017) Det er inga nye løyvingar til UiS frå Kunnskapsdepartementet i regjeringa sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett som ble lagt fram i dag, 11. mai 2017.

• Styrerommet ved Universitetet i Stavanger

Ekstraordinært styremøte ved Universitetet i Stavanger i dag 11. mai

(11.05.2017) Aksjonæravtale og eierforhold i det sammenslåtte forskningsinstituttet for Sør-Vestlandet (SVI) skal behandles på møtet.

• Torbjørn Røe Isaksen

Tilstandsrapporten for høgare utdanning 2017

(09.05.2017) Tysdag 9. mai offentleggjer kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen Tilstandsrapporten for høgare utdanning 2017. Du kan fylgje offentlegjeringa direkte frå klokka 09.30.

• Siri Kalvig og Olav Mellemstrand

Vil hjelpe bedrifter til grønn satsing

(04.05.2017) UiS og Validé inviterer næringsliv, industri og forskere til felles avspark for miljøvennlig teknologiutvikling. Målet er midler fra Forskningsrådets storstilte energiprogram.

• Bilde fra utstillingen om Domkirken.

Ny utstilling om domkirkearbeidene

(24.04.2017) Arkeologisk museum sitt steinkonserveringsteam skal, på oppdrag fra Stavanger kommune, konservere og restaurere klebersteinselementene på domkirken frem mot jubileet i 2025. Vi er allerede godt i gang med oppdraget. I den forbindelse åpner vi en utstilling i vår foajé, som viser fram noe av arbeidet vi gjør på domkirken.

• Akademiske bøker

UiS veks på forsking

(24.04.2017) UiS held fram med å vekse på forsking og har auka talet på vitskapleg publisering, frå 739 poeng i 2015 til 805 poeng i 2016. Altså ei auking på 9 prosent.

• Annamaria Gutierrez

- Her starter historien

(19.04.2017) - Det er her historien starter. Det er hit man tar med gjester. Det er her skoleelever opplever historiefortelling. Jernaldergården er et av Stavangers viktigste kulturminner, sa Annemaria Gutierrez da hun la ned grunnsteinen på Jernaldersgårdens nye velkomstbygg.

• Atle Løkken, leder NettOp-EVU, Universitetet i Stavanger

EVU og NettOp sammen til en enhet

(03.04.2017) EVU, UiS’ avdeling for etter- og videreutdanning og avdelingen for digitale læremidler, NettOp, er slått sammen til en enhet.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 41 til 50 av totalt 50 artikler