• Bilde av eit vegfar frå vikingtida.

Fann vegfar frå vikingtida

(14.02.2017) Ein steinlagd veg frå vikingtida dukka opp under ei arkeologisk utgraving på Madla i Stavanger. Den har vore der frå 850 e.Kr. og heilt fram til vår tid.

• Studenter på lesesal UiS

Studiebarometeret klart

(06.02.2017) UiS hadde høyest svarprosent av alle universitetene på studiebarometeret 2016, som legges fram 6.februar. Studiebarometeret viser flere gode resultater for UiS, men resultatene gir samtidig tydelig signal om potensial for forbedringer.

• Tirsdagsforedragene holdes i auditoriet til Arkeologisk museum i Stavanger.

Velkommen til tirsdagsforedrag

(02.02.2017) Nå starter vi opp med våre populære tirsdagsforedrag. Fra 7. februar til 21. mars har vi populærvitenskapelige foredrag på Arkeologisk museum, hver tirsdag, med en rekke spennende tema. Benytt også sjansen til å få en liten omvisning i våre utstillinger før foredraget.

• Gjeng med miljø-engasjerte ansatte på bussopp

– Saman gjer vi eit miljøløft

(01.02.2017) Frå og med i dag får alle tilsette ved UiS eit tilbod om å ta i bruk HjemJobbHjem-billetten som legg til rette for at fleire kan reise kollektivt til jobb.

• Gunhild Bjaalid, organisasjonspsykolog UiS

Tid for ny medarbeiderundersøkelse

(27.01.2017) Onsdag 22. februar går UiS i gang med sin femte medarbeiderundersøkelse.

• Besøksrekord på arkeologisk museum

Besøksrekord på Arkeologisk museum og Jernaldergården

(10.01.2017) Nærmere 60.000 besøkende tok turen innom Arkeologisk museum og Jernaldergården i 2016. To nye utstillinger og et variert og godt aktivitetstilbud gjennom hele året er noe av suksessfaktoren bak de gode tallene.

• Bilde av forsiden til AM-Profil 8

Boklansering på Arkeologisk museum

(10.01.2017) Tre ferske publikasjoner ligger klar til lesing på am.uis.no, og alle ønskes velkommen til boklansering på biblioteket på Arkeologisk museum fredag 13. januar kl. 10:45.

• Forside rapport Balansert rekruttering

Rapport om balansert rekruttering på det teknisk-naturvitenskapelige fakultetet

(15.12.2016) Arbeidsgruppa “Rekruttering av kvinner til faste stillinger på TN” har nylig kommet med sin rapport om balansert rekruttering på det teknisk-naturvitenskapelige fakultetet. De har foreslått en rekke tiltak for å rekruttere flere kvinner.

• Forsker ved IRIS

Ny, stor forskningsaktør kan se dagens lys

(15.12.2016) Et nytt forskningsselskap skal gjøre Sør- og Vestlandet ledende på samspill mellom forskning, innovasjon og verdiskapning.

• Første spadestikk på Jernalderghården

Første spadestikk på Jernaldergården

(13.12.2016) Det første spadestikket er tatt, og nå er byggingen av det nye besøkssenteret på Jernaldergården i gang. – Dette har vi ventet på, sier museumsdirektør ved Arkeologisk museum, Ole Madsen.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 41 til 50 av totalt 50 artikler