• Student i Arkivenes hus

Rom for digital eksamen

(29.08.2017) UiS har leigd fjerde etasje i Arkivenes hus for å innfri universitetet si målsetjing om 80 prosent gjennomføring av digital eksamen.

• Bilde av Håkon Reiersen

Håkon Reiersen disputerer

(25.08.2017) Arkeolog Håkon Reiersen disputerer ved universitetet i Bergen i dag, fredag 25. august. Avhandlingen tar for seg maktsentrene på Vestlandet i jernalderen.

• Ole Ringdal

Direktør for to år

(18.08.2017) To store oppgaver ligger på bordet til den nye universitetsdirektøren: iverksette ny organisasjonsmodell og forberede universitetet på enhetlig ledelse. Ole Ringdal liker utfordringer.

• Valglogo

Politisk debatt på Folken

(15.08.2017) StOr inviterer til politisk debatt om høyere utdanning på Folken tirsdag 22. august kl. 18.

• Barn på vikingomvisning på Arkeologisk msueum.

Familiedag på Arkeologisk museum

(08.06.2017) 11. juni inviteres alle UiS ansatte med familier til gratis familiesøndag på Arkeologisk museum.

• Iselin Nybø

Ti nye stipendiater til UiS

(07.06.2017) Enighet mellom regjeringen og samarbeidspartiene i forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett sikret Universitetet i Stavanger ti nye stipendiater.

• Langhus på Jernaldergården

En million kroner til Jernaldergården

(30.05.2017) Langhusene på Jernaldergården trenger opprusting. Nå har Sparebankstiftelsen SR-Bank gitt 1 million kroner til rehabilitering av det lengste av de tre husene på gården.

• Styrerom ved UiS

UiS positive til forskningsinstitutt-fusjon i Sør-Vest

(12.05.2017) I et ekstraordinært styremøte ved UiS torsdag 11. mai var aksjonæravtale og eierforhold i det framtidige sammenslåtte forskningsinstituttet for Sør-Vestlandet (SVI) til behandling.

• Torbjørn Røe Isaksen

Inga løyvingar til UiS i revidert nasjonalbudsjett

(11.05.2017) Det er inga nye løyvingar til UiS frå Kunnskapsdepartementet i regjeringa sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett som ble lagt fram i dag, 11. mai 2017.

• Styrerommet ved Universitetet i Stavanger

Ekstraordinært styremøte ved Universitetet i Stavanger i dag 11. mai

(11.05.2017) Aksjonæravtale og eierforhold i det sammenslåtte forskningsinstituttet for Sør-Vestlandet (SVI) skal behandles på møtet.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 31 til 40 av totalt 50 artikler