• Rektor Marit Boyesen

Styremøte ved UiS 5. oktober

(29.09.2017) Torsdag 5. oktober avholdes styremøte ved Universitetet i Stavanger.

• Gruppe i ring på kai.

Unge forskere på søken etter favorittkolleger kan søke CAS

(19.09.2017) CAS søker nye gruppeledere med gode idéer som ønsker å invitere sine favorittkollegaer til diskusjon og kunnskapsutveksling på tvers av landegrenser og fagfelt til neste sommers YoungCAS.

• Oluf Langhelle

– UiS gjenspeiler skillelinjene i norsk klimapolitikk

(19.09.2017) 20. september tok UiS debatten og gjorde opp status for hvor de befinner seg i det grønne skiftet. En av innlederne, samfunnsforsker Oluf Langhelle, mener UiS står over for akkurat de samme utfordringene som Norge.

• Merete Vadla Madland

UiS blir meir internasjonal

(14.09.2017) UiS har nyleg fått eit heidersteikn frå EU-kommisjonen som gjer det enklare å tiltrekke gode, utanlandske forskarar til UiS.

• Student i Arkivenes hus

Rom for digital eksamen

(29.08.2017) UiS har leigd fjerde etasje i Arkivenes hus for å innfri universitetet si målsetjing om 80 prosent gjennomføring av digital eksamen.

• Bilde av Håkon Reiersen

Håkon Reiersen disputerer

(25.08.2017) Arkeolog Håkon Reiersen disputerer ved universitetet i Bergen i dag, fredag 25. august. Avhandlingen tar for seg maktsentrene på Vestlandet i jernalderen.

• Ole Ringdal

Direktør for to år

(18.08.2017) To store oppgaver ligger på bordet til den nye universitetsdirektøren: iverksette ny organisasjonsmodell og forberede universitetet på enhetlig ledelse. Ole Ringdal liker utfordringer.

• Valglogo

Politisk debatt på Folken

(15.08.2017) StOr inviterer til politisk debatt om høyere utdanning på Folken tirsdag 22. august kl. 18.

• Barn på vikingomvisning på Arkeologisk msueum.

Familiedag på Arkeologisk museum

(08.06.2017) 11. juni inviteres alle UiS ansatte med familier til gratis familiesøndag på Arkeologisk museum.

• Iselin Nybø

Ti nye stipendiater til UiS

(07.06.2017) Enighet mellom regjeringen og samarbeidspartiene i forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett sikret Universitetet i Stavanger ti nye stipendiater.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 31 til 40 av totalt 50 artikler