• Bilde fra utstillingen om Domkirken.

Ny utstilling om domkirkearbeidene

(24.04.2017) Arkeologisk museum sitt steinkonserveringsteam skal, på oppdrag fra Stavanger kommune, konservere og restaurere klebersteinselementene på domkirken frem mot jubileet i 2025. Vi er allerede godt i gang med oppdraget. I den forbindelse åpner vi en utstilling i vår foajé, som viser fram noe av arbeidet vi gjør på domkirken.

• Akademiske bøker

UiS veks på forsking

(24.04.2017) UiS held fram med å vekse på forsking og har auka talet på vitskapleg publisering, frå 739 poeng i 2015 til 805 poeng i 2016. Altså ei auking på 9 prosent.

• Annamaria Gutierrez

- Her starter historien

(19.04.2017) - Det er her historien starter. Det er hit man tar med gjester. Det er her skoleelever opplever historiefortelling. Jernaldergården er et av Stavangers viktigste kulturminner, sa Annemaria Gutierrez da hun la ned grunnsteinen på Jernaldersgårdens nye velkomstbygg.

• Atle Løkken, leder NettOp-EVU, Universitetet i Stavanger

EVU og NettOp sammen til en enhet

(03.04.2017) EVU, UiS’ avdeling for etter- og videreutdanning og avdelingen for digitale læremidler, NettOp, er slått sammen til en enhet.

• Ansatte sitter i en trapp og samtaler

Resultatene fra medarbeiderundersøkelsen

(28.03.2017) Resultatene fra medarbeiderundersøkelsen viser at meningsfulle arbeidsoppgaver er den viktigste arbeidsmiljøfaktoren.

• Ingvil Hellstrand og Marit Boyesen

Barrierar for kjønnsbalanse på TN-fakultetet

(22.03.2017) Forskargruppa i Kvinner til topps-prosjektet har identifisert barrierar for kjønnsbalanse på Det teknisk-naturvitskaplege fakultet ved UiS og har nyleg kome med forslag til tiltak for korleis ein skal betre kjønnsbalansen.

• Person med bærbar pc

83 prosent svarte på medarbeiderundersøkelsen

(15.03.2017) Dermed er 2017-medarbeiderundersøkelsen den av de fire medarbeiderundersøkelsene ved UiS hvor flest medarbeidere har svart.

• Portrett Marit Boyesen

Husk å svare på medarbeiderundersøkelsen

(07.03.2017) Onsdag 8. mars går fristen ut for å svare på medarbeiderundersøkelsen 2017. Rektor Marit Boyesen oppfordrer alle til å benytte anledningen til å fortelle hvordan de opplever arbeidsmiljøet.

• Carita Augustsson og Elisabeth Lind Melbye.

Midtveisseminar for Kvinner til topps

(07.03.2017) Alle interesserte er hjertelig velkommen til midtveisseminar 8. mars for prosjektet Kvinner til topps.

• Fartein Valen Sendstad

Tekst og spade i ‘Det hellige land’

(14.02.2017) Fartein Valen Sendstad, professor i kristendomskunnskap ved Universitetet i Stavanger, holder 14. februar tirsdagsforedraget «Tekst og spade i ‘Det hellige land’» på Arkeologisk museum kl. 18.30. Gratis entré.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 31 til 40 av totalt 50 artikler