• Ole Ringdal

Direktør for to år

(18.08.2017) To store oppgaver ligger på bordet til den nye universitetsdirektøren: iverksette ny organisasjonsmodell og forberede universitetet på enhetlig ledelse. Ole Ringdal liker utfordringer.

• Valglogo

Politisk debatt på Folken

(15.08.2017) StOr inviterer til politisk debatt om høyere utdanning på Folken tirsdag 22. august kl. 18.

• Barn på vikingomvisning på Arkeologisk msueum.

Familiedag på Arkeologisk museum

(08.06.2017) 11. juni inviteres alle UiS ansatte med familier til gratis familiesøndag på Arkeologisk museum.

• Iselin Nybø

Ti nye stipendiater til UiS

(07.06.2017) Enighet mellom regjeringen og samarbeidspartiene i forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett sikret Universitetet i Stavanger ti nye stipendiater.

• Langhus på Jernaldergården

En million kroner til Jernaldergården

(30.05.2017) Langhusene på Jernaldergården trenger opprusting. Nå har Sparebankstiftelsen SR-Bank gitt 1 million kroner til rehabilitering av det lengste av de tre husene på gården.

• Styrerom ved UiS

UiS positive til forskningsinstitutt-fusjon i Sør-Vest

(12.05.2017) I et ekstraordinært styremøte ved UiS torsdag 11. mai var aksjonæravtale og eierforhold i det framtidige sammenslåtte forskningsinstituttet for Sør-Vestlandet (SVI) til behandling.

• Torbjørn Røe Isaksen

Inga løyvingar til UiS i revidert nasjonalbudsjett

(11.05.2017) Det er inga nye løyvingar til UiS frå Kunnskapsdepartementet i regjeringa sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett som ble lagt fram i dag, 11. mai 2017.

• Styrerommet ved Universitetet i Stavanger

Ekstraordinært styremøte ved Universitetet i Stavanger i dag 11. mai

(11.05.2017) Aksjonæravtale og eierforhold i det sammenslåtte forskningsinstituttet for Sør-Vestlandet (SVI) skal behandles på møtet.

• Torbjørn Røe Isaksen

Tilstandsrapporten for høgare utdanning 2017

(09.05.2017) Tysdag 9. mai offentleggjer kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen Tilstandsrapporten for høgare utdanning 2017. Du kan fylgje offentlegjeringa direkte frå klokka 09.30.

• Siri Kalvig og Olav Mellemstrand

Vil hjelpe bedrifter til grønn satsing

(04.05.2017) UiS og Validé inviterer næringsliv, industri og forskere til felles avspark for miljøvennlig teknologiutvikling. Målet er midler fra Forskningsrådets storstilte energiprogram.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 21 til 30 av totalt 50 artikler