• Petroleumsgeologi får Læringsmiljøprisen for 2017

(08.11.2017) På faget petroleumsgeologi får studentene varierte arbeidsoppgaver og være med på forskningsaktiviteter. Det er to av mange grunner til at studentene trives så godt.

• Illustrasjon av framtidig campus.

Hvordan kan UiS sikre bærekraftig campusutvikling?

(31.10.2017) Statsbygg og Universitetet i Stavanger inviterer til miniseminar om hvordan man best kan utvikle et bærekraftig campusområde. Alle interesserte er hjertelig velkommen.

• Janne Stigen Drangsholt

– Forskningen må ut til folket

(30.10.2017) – I dag er det viktigere enn noensinne at solid, dokumenterbar forskning når ut til folk flest, fastslo hovedtaler Janne Stigen Drangsholt på årsfesten til Universitetet i Stavanger 30. oktober.

• H2020

Invitasjon til kick-off den 20. oktober

(16.10.2017) Horisont 2020 er verdens største forsknings- og innovasjonsprogram og Europakommisjonen lanserer i oktober arbeidsprogrammene for årene 2018-2020.

• Arkeologisk museum

Foredrag om vår tid i planetens historie

(12.10.2017) Det humanistiske miljøforskningsinitiativet The Greenhouse ved Universitetet i Stavanger har invitert den anerkjente svenske miljøhistorikeren Sverker Sörlin til Stavanger for å prate om sin nye bok og menneskets tidsalder.

• Styremøte i styrerom ved UiS

Vedtok deling av Institutt for petroleumsteknologi

(05.10.2017) Styret gjekk inn for universitetsdirektørens forslag om å dele Institutt for petroleumsteknologi i to institutt på møtet 5. oktober.

• Rektor Marit Boyesen

Styremøte ved UiS 5. oktober

(29.09.2017) Torsdag 5. oktober avholdes styremøte ved Universitetet i Stavanger.

• Gruppe i ring på kai.

Unge forskere på søken etter favorittkolleger kan søke CAS

(19.09.2017) CAS søker nye gruppeledere med gode idéer som ønsker å invitere sine favorittkollegaer til diskusjon og kunnskapsutveksling på tvers av landegrenser og fagfelt til neste sommers YoungCAS.

• Oluf Langhelle

– UiS gjenspeiler skillelinjene i norsk klimapolitikk

(19.09.2017) 20. september tok UiS debatten og gjorde opp status for hvor de befinner seg i det grønne skiftet. En av innlederne, samfunnsforsker Oluf Langhelle, mener UiS står over for akkurat de samme utfordringene som Norge.

• Merete Vadla Madland

UiS blir meir internasjonal

(14.09.2017) UiS har nyleg fått eit heidersteikn frå EU-kommisjonen som gjer det enklare å tiltrekke gode, utanlandske forskarar til UiS.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 21 til 30 av totalt 50 artikler