• Kjell Pahr-Iversen og Aud Sæbø.

Populær Kjell Pahr-Iversen-utstilling

(24.11.2017) Over 200 ville være med å hylle kunstneren og hans malerkunst fredag 24. november på Universitetet i Stavanger.

• Styremedlemmer ved UiS rundt styrebordet.

Styremøte ved UiS 24. november

(20.11.2017) Fredag 24. november avholdes styremøte ved Universitetet i Stavanger.

• Marit Boyesen, Harald Minge og Kristin Reitan Husebø

Velkommen til Verdiskapingsforum

(09.11.2017) Kom til UiS fredag 17. november og hør hvordan arbeids- og næringsliv og akademia kan jobbe tettere sammen for å fremme utvikling og innovasjon.

• Nicole Gola og Line Katrine Lie

Fremtidens bærekraftige campus

(09.11.2017) Medborgerskap og medskapelse var ett av svarene da UiS og Statsbygg inviterte til miniseminar og stilte spørsmålet: Hvordan kan vi sikre bærekraftig campusutvikling?

• Petroleumsgeologi får Læringsmiljøprisen for 2017

(08.11.2017) På faget petroleumsgeologi får studentene varierte arbeidsoppgaver og være med på forskningsaktiviteter. Det er to av mange grunner til at studentene trives så godt.

• Illustrasjon av framtidig campus.

Hvordan kan UiS sikre bærekraftig campusutvikling?

(31.10.2017) Statsbygg og Universitetet i Stavanger inviterer til miniseminar om hvordan man best kan utvikle et bærekraftig campusområde. Alle interesserte er hjertelig velkommen.

• Janne Stigen Drangsholt

– Forskningen må ut til folket

(30.10.2017) – I dag er det viktigere enn noensinne at solid, dokumenterbar forskning når ut til folk flest, fastslo hovedtaler Janne Stigen Drangsholt på årsfesten til Universitetet i Stavanger 30. oktober.

• H2020

Invitasjon til kick-off den 20. oktober

(16.10.2017) Horisont 2020 er verdens største forsknings- og innovasjonsprogram og Europakommisjonen lanserer i oktober arbeidsprogrammene for årene 2018-2020.

• Arkeologisk museum

Foredrag om vår tid i planetens historie

(12.10.2017) Det humanistiske miljøforskningsinitiativet The Greenhouse ved Universitetet i Stavanger har invitert den anerkjente svenske miljøhistorikeren Sverker Sörlin til Stavanger for å prate om sin nye bok og menneskets tidsalder.

• Styremøte i styrerom ved UiS

Vedtok deling av Institutt for petroleumsteknologi

(05.10.2017) Styret gjekk inn for universitetsdirektørens forslag om å dele Institutt for petroleumsteknologi i to institutt på møtet 5. oktober.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 21 til 30 av totalt 50 artikler