• The Research Council of Norway logo

FRIPRO Kick-off 26th of February

(16.02.2018) Are you planning to apply for FRIPRO from the Research Council of Norway? Then you must join our FRIPRO Kick-off seminar Monday 26th of February. A FRIPRO evaluator will share top tips on what evaluators look for in a FRIPRO application, and experienced grant writers will give their best advice for the proposal writing process.

• Bjørg Tysdal Moe åpner besøkssenteret på Jernaldergården.

3200 besøkende på åpningsdagen

(29.01.2018) Søndag 28. januar åpnet endelig dørene til det nye besøkssenteret på Jernaldergården for publikum. Og byens befolkning stilte opp i hopetall for å være med på åpningsfesten.

• To nye utstillinger på Arkeologisk museum.

Velkommen til utstillingsåpning

(13.12.2017) 17. desember åpner Arkeologisk museum to nye utstillinger. En utstilling om isbjørnen fra Finnøy, og utstillingen «I begynnelsen», med opprinnelsesmyter fra hele verden.

• Christmas at  Museum of Archaeology

Familiy Sunday at Museum of Archaeology

(05.12.2017) Museum of Archaeology invites all UiS employees and their families to a free family day on Sunday, December 10th. Join the tour "Yule before Jesus", make spice bags at the christmas workshop and eat "julegrøt" in our café.

• Jul på Arkeologisk museum

Familiesøndag på Arkeologisk museum

(05.12.2017) Arkeologisk museum inviterer alle UiS-ansatte med familier til en gratis familiedag søndag 10. desember. Bli med på omvisningen Jól før Jesus, lag krydderposer på jóleverksted og spis julegrøten hos oss.

• Ny Forskrift om studier og eksamen

(01.12.2017) Fredag 1. desember 2017 trer ny Forskrift om studier og eksamen ved Universitetet i Stavanger i kraft.

• Kjell Pahr-Iversen og Aud Sæbø.

Populær Kjell Pahr-Iversen-utstilling

(24.11.2017) Over 200 ville være med å hylle kunstneren og hans malerkunst fredag 24. november på Universitetet i Stavanger.

• Styremedlemmer ved UiS rundt styrebordet.

Styremøte ved UiS 24. november

(20.11.2017) Fredag 24. november avholdes styremøte ved Universitetet i Stavanger.

• Marit Boyesen, Harald Minge og Kristin Reitan Husebø

Velkommen til Verdiskapingsforum

(09.11.2017) Kom til UiS fredag 17. november og hør hvordan arbeids- og næringsliv og akademia kan jobbe tettere sammen for å fremme utvikling og innovasjon.

• Nicole Gola og Line Katrine Lie

Fremtidens bærekraftige campus

(09.11.2017) Medborgerskap og medskapelse var ett av svarene da UiS og Statsbygg inviterte til miniseminar og stilte spørsmålet: Hvordan kan vi sikre bærekraftig campusutvikling?

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 50 artikler