• Elise Ottesen Jensen hus.

Påminnelse: Hva? Hvorfor? Hvem? - Seminar om utdanningsledelse

(19.04.2018) Påminnelse om seminar om utdanningsledelse ved UiS tirsdag 24. april. Her vil du blant annet få innføring i studieprogramledelse og utdanningsledelse, og få vite mer om hva universitetslærerarbeidet dreier seg om.

• Monica G. Mitchell på Folken-scenen i 2016.

Vil du delta på Forsker Grand Prix?

(18.04.2018) Er du ph.d.-kandidat og har lyst til å bli en god formidler? Da er Forsker Grand Prix kanskje noe for deg!

• Nokuts logo

Velkommen til NOKUTs frokostseminar om Studiebarometeret

(17.04.2018) NOKUT inviterer til frokostseminar på UiS 25. april kl 08:00-09:30.

• Illustrasjonsbilde.

Påminnelse: Åpent seminar om digital vurdering og adaptiv læring

(17.04.2018) Vi minner om det åpne seminar for både vitenskapelige ansatte og administrative ansatte om digital vurdering og adaptiv læring. Arrangementet går av stabelen torsdag 26. april mellom klokka 09.00-13.00 i auditorium AR V-101, Arne Rettedals hus.

• Illustrasjonsbilde fra campus.

UiS øker mest på forskning

(13.04.2018) Universitetet i Stavanger hadde i fjor 26,8 prosent flere forskningspoeng enn året før. Det er den største prosentvise økningen blant alle universitetene i landet.

• Energi 21

Innspillseminar ENERGI21

(25.03.2018) Den nasjonale strategien for forskning og utvikling av ny klimavennlig energiteknologi – ENERGI21 – skal få ny strategi. Tirsdag 3. april fra 10-12 arrangeres det innspill-seminar i Arkivenes hus på Ullandhaug.

• salat i petriskål

90 MNOK for research on agriculture and the food industry. Mandatory outline deadline May 2nd 2018

(22.03.2018) The Research council of Norway (RCN) is calling for research proposals that aim to develop new knowledge for the agricultural and food sector and generate benefits for users in the short and long term. A mandatory outline must be submitted to the call MATFONDAVTALE by May 2nd to be permitted to apply for this grant by September 12th 2018.

• mikroskoplinse

In need of funding for research infrastructure? Important deadline May 15th

(16.03.2018) Funding for research infrastructure is now available through the INFRASTRUKTUR call from The Research Council of Norway (RCN). RCN will fund infrastructure from 2 – 200 mnok for infrastructure of national character that will give Norwegian research communities access to relevant, up-to-date infrastructure that supports high-quality research and innovation. A mandatory outline must be submitted by 15th of May 2018.

• Kari Einarsen og Marte Cecilie Wilhelmsen Solheim

– Forskar Grand Prix var ei unik oppleving!

(08.03.2018) – Forskar Grand Prix var ei oppleving utanom det vanlege, seier to som har delteke på formidlingskonkurransen i forsking som kvart år blir arrangert under Forskingsdagane i september. No kan ph.d.-kandidatar i Stavanger søke om å få delta i 2018.

• Dr Peter Sheard

SIGN UP! Grant proposal workshop

(02.03.2018) Writing excellent grant proposals is very important if you want to become a successful scientist. The Research and innovation department at UIS have therefore invited Dr. Peter Sheard to give a 2-days grant proposal workshop 15th and 16th of March. Registration is now open, and we especially encourage everyone who plans to apply for FRIPRO in 2018 or 2019 to attend this workshop.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 50 artikler