• H2020

Invitasjon til kick-off den 20. oktober

(16.10.2017) Horisont 2020 er verdens største forsknings- og innovasjonsprogram og Europakommisjonen lanserer i oktober arbeidsprogrammene for årene 2018-2020.

• Arkeologisk museum

Foredrag om vår tid i planetens historie

(12.10.2017) Det humanistiske miljøforskningsinitiativet The Greenhouse ved Universitetet i Stavanger har invitert den anerkjente svenske miljøhistorikeren Sverker Sörlin til Stavanger for å prate om sin nye bok og menneskets tidsalder.

• Styremøte i styrerom ved UiS

Vedtok deling av Institutt for petroleumsteknologi

(05.10.2017) Styret gjekk inn for universitetsdirektørens forslag om å dele Institutt for petroleumsteknologi i to institutt på møtet 5. oktober.

• Rektor Marit Boyesen

Styremøte ved UiS 5. oktober

(29.09.2017) Torsdag 5. oktober avholdes styremøte ved Universitetet i Stavanger.

• Gruppe i ring på kai.

Unge forskere på søken etter favorittkolleger kan søke CAS

(19.09.2017) CAS søker nye gruppeledere med gode idéer som ønsker å invitere sine favorittkollegaer til diskusjon og kunnskapsutveksling på tvers av landegrenser og fagfelt til neste sommers YoungCAS.

• Oluf Langhelle

– UiS gjenspeiler skillelinjene i norsk klimapolitikk

(19.09.2017) 20. september tok UiS debatten og gjorde opp status for hvor de befinner seg i det grønne skiftet. En av innlederne, samfunnsforsker Oluf Langhelle, mener UiS står over for akkurat de samme utfordringene som Norge.

• Merete Vadla Madland

UiS blir meir internasjonal

(14.09.2017) UiS har nyleg fått eit heidersteikn frå EU-kommisjonen som gjer det enklare å tiltrekke gode, utanlandske forskarar til UiS.

• Student i Arkivenes hus

Rom for digital eksamen

(29.08.2017) UiS har leigd fjerde etasje i Arkivenes hus for å innfri universitetet si målsetjing om 80 prosent gjennomføring av digital eksamen.

• Bilde av Håkon Reiersen

Håkon Reiersen disputerer

(25.08.2017) Arkeolog Håkon Reiersen disputerer ved universitetet i Bergen i dag, fredag 25. august. Avhandlingen tar for seg maktsentrene på Vestlandet i jernalderen.

• Ole Ringdal

Direktør for to år

(18.08.2017) To store oppgaver ligger på bordet til den nye universitetsdirektøren: iverksette ny organisasjonsmodell og forberede universitetet på enhetlig ledelse. Ole Ringdal liker utfordringer.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 50 artikler