• Studenter på biblioteket sett gjennom bokhyller

Universitetsbibliotekets åpningstider i sommer

(11.06.2018) Betjente åpningstider for alle bibliotekets avdelinger i sommer.

• EMMIR logo

Erasmus Mundus-programmet EMMIR utnevnt til "success story" av EU-kommisjonen

(11.06.2018) EU-kommisjonen utnevnt studieprogrammet European Master in Migration and Intercultural Relations (EMMIR) til "success story" for sin innovative utforming og samfunnsmessige betydning. Programmet er støttet av Erasmus Mundus JMD, som er en del av Erasmus+, og UiS er en av hovedpartnerne i studieprogrammet.

• Illustrasjon av person på talerstol.

Gjesteforelesning om politisk kommunikasjon

(08.06.2018) Mandag 18. juni holder June Mario Haim, stipendiat ved Ludwig Maximilian University i Munchen, en gjesteforelesning om politisk kommunikasjon.

• Styremedlemmer samlet rundt bordet.

Gikk for to prorektorer

(08.06.2018) Etter en relativ lang diskusjon gikk UiS-styret inn for modell 2 i rapporten til arbeidsgruppen som har utredet fremtidig organisasjons- og ledelsesstruktur under ansatt rektor.

• I bakgrunnen skimter vi mennesker som sitter og snakker sammen. I forgrunnen brosjyrer.

– Vi er alle pårørende

(07.06.2018) Pårørendeforskning angår alle en eller annen gang i løpet av livet. Denne uken var forskere, praktikere og andre samlet til nettverkssamling for pårørendeforskning.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11     Neste »
Viser fra 21 til 25 av totalt 500 artikler