• Student-registrering

Rekordsøkning til Universitetet i Stavanger

(19.04.2018) 14.736 studiesøkere har Universitetet i Stavanger (UiS) som førstevalg i år, viser tall fra Samordna opptak, det lokale opptaket og internasjonalt opptak ved UiS. Det er rekord.

• Gunhild Bjaalid

Disputas om god sykehusledelse

(19.04.2018) Gunhild Bjaalid forsvarer sin doktorgradsavhandling i ledelse ved Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger 20. april 2018. Hun har forsket på organisatoriske endringer i sykehusene.

• Plakat.

Norwegian Wood: Økologiens estetikk i norsk designhistorie

(19.04.2018) I samarbeid med Vitenfabrikken i Sandnes arrangerer The Greenhouse gjesteforelesning om økologi og designhistorie med professor Kjetil Fallan ved Universitetet i Oslo, tirsdag 24. april på Vitenfabrikken i Sandnes.

• Elisabeth Brekke Stangeland

Disputas om språklig mestring, lek og sosial kompetanse hos de yngste barnehagebarna.

(19.04.2018) Elisabeth Brekke Stangelands doktoravhandling synliggjør sammenhenger mellom språkferdigheter og sosial kompetanse hos barn når de er 2 år og 9 måneder. Dette er viktig kunnskap for alle som jobber med barn.

• Student Kenny Kaluiji ved en vindmølle

Fordyper seg i vind

(19.04.2018) Studenter og ansatte dro til Egersund vindpark for å studere vindenergi på nært hold. Studentene er samstemte: Felttur er gøy og lærerikt.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11     Neste »
Viser fra 11 til 15 av totalt 500 artikler