• Illustrasjonsfoto av ingeniør og lege - Pumps & Pipes

Bli med på Pumps & Pipes Norway

(15.06.2018) Denne nye konferansen er en innovasjonsplattform hvor fagfolk fra industrien og helsesektoren kan dele kunnskap, utfordringer og metoder for å skape innovasjon og nye forretningsmuligheter.

• Tove Flack. Foto: Jeanette Larsen.

Disputas om relasjonell aggresjon i tenårene

(15.06.2018) Tenårene er en tid der vennskap og popularitet i klassen er svært viktig, men ikke alle elever får en plass i fellesskapet. I sin doktorgradsavhandling har Tove Flack ved Læringsmiljøsenteret undersøkt hvorfor noen ungdommer utestenges.

• Elever går opp en trapp

– PP-tjenesten lar ikke elevene komme til orde

(14.06.2018) Det er for mye fokus på diagnoser og tester og for lite på miljø og sammenhenger, viser den første store gjennomgangen av sakkyndige vurderinger om behov for spesialundervisning i grunnskolen.

• Gravemaskin i arbeid på Madla.

Ope utgravingsfelt på Madla

(14.06.2018) Langs Regimentvegen på Madla held Arkeologisk museum på med undersøkingar av busetnadsspor, dyrkingslag, og mogleg gravfelt. I helga kan du få besøke utgravingsfeltet og lære meir om arkeologane sitt arbeid.

• Tre personer lytter til en fjerde, som sitter med ryggen til i utkanten av bildet. Foto: iStock.

Ledig stilling som rådgiver – Stavanger

(13.06.2018) Læringsmiljøsenteret har ledig en full, fast stilling som rådgiver ved stavangeravdelingen. Ansvarsområde for stillingen er administrativ støtte og rådgivning knyttet til prosjekter og senterets eksternt finansierte virksomhetsområder. Søknadsfrist: 3. juli 2018.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11     Neste »
Viser fra 11 til 15 av totalt 500 artikler