• Karoline Holmboe Høibo.

Ny fakultetsdirektør på plass

(18.10.2017) Hele hennes profesjonelle karriere har vært dedikert til arbeid i UH-sektoren. Nå gleder Karoline Holmboe Høibo seg til å komme skikkelig i gang med arbeidet som ny direktør ved Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora.

• Professor Jo Røislien

Foredrag: Fra flate fakta til formidling

(18.10.2017) Vitenskapsakademiet i Stavanger inviterer til spennende åpent foredrag med professor Jo Røislien onsdag 25. oktober kl. 19 på Sølvberget.

• info fra IT

Windows 10 - Status

(18.10.2017) IT-avdelingen har nå løst 98% av sakene som omhandler dette problemet, resten av sakene vil bli løst fortløpende. Her følger en oppsummering av hendelsen. / IT Departement has now solved 98% of the incidents occurring due to this issue, the rest of these cases will be solved consecutively.

• brannøvelse på UiS

Brannøvelse 18. oktober

(18.10.2017) I dag kl. 10.50 var det brann og rømningsøvelse for studenter og ansatte i alle bygningene på Ullandhaug.

• To kvinner og en mann i samtale rundt en pc. Foto: iStock.

Førsteamanuensis i pedagogikk / spesialpedagogikk / pedagogisk psykologi

(18.10.2017) Læringsmiljøsenteret har ledig stilling som førsteamanuensis i pedagogikk, spesialpedagogikk eller pedagogisk psykologi. Fagområdet for stillinga er læringsmiljø- og utviklingsarbeid med hovudvekt på skule. Søknadsfrist: 12. november 2017.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11     Neste »
Viser fra 1 til 5 av totalt 500 artikler