• Portrett av Else Cathrine Rustad

Disputas om eldre pasienters opplevelse av brukermedvirkning

(13.12.2017) Else Cathrine Rustad har tatt doktorgrad i helse og medisin ved Universitetet i Stavanger. Hennes avhandling bidrar med viktig kunnskap om pasienters overføringsløp fra sykehus til kommunal helsetjeneste.

• To nye utstillinger på Arkeologisk museum.

Velkommen til utstillingsåpning

(13.12.2017) 17. desember åpner Arkeologisk museum to nye utstillinger. En utstilling om isbjørnen fra Finnøy, og utstillingen «I begynnelsen», med opprinnelsesmyter fra hele verden.

• UiS logo

Støtte til reise og opphold ved Ydalir for internasjonale forskere

(13.12.2017) UiS har som mål å styrke det internasjonale samarbeidet. Ledelsen har øremerket sentrale midler som dekker reise og opphold for internasjonal gjesteforskere som vil benytte seg av det nye campus-hotellet Ydalir.

• Illustrasjonsfoto: Excel kurs

Kampanjepris på Excel kurs for UiS ansatte

(13.12.2017) UiS-IKT avholder Excel grunnkurs 14.-15. desember og Excel videregående kurs 18.-19. desember. Vi har nå kampanjepris for UiS ansatte. Hver kurs koster kun 550 kr per person. Meld deg på!

• SIU logo

Internasjonaliseringskonferansen 2018

(13.12.2017) Har norsk utdanning det som trengs for å utdanne fremtidens verdensborgere? Hvordan forbereder vi studentene på det som kommer? Få inspirasjon, faglig påfyll og nye perspektiver. Velkommen til møteplassen IK18.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11     Neste »
Viser fra 1 til 5 av totalt 500 artikler